Utnyttja en stor plattform online där bedrägeri inte har en chans.

Den unika tjänsten på zentrada & TradeSafe ger små handlare möjlighet att nyttja grossister över hela Europa. 100% Säkert och gratis för återförsäljare.
Registrera gratis som återförsäljare
Dra nytta av vårt stora nätverk
Med fler än 400.000 medlemmar och 30.00 aktiva köpare blir du del av ett starkt samhälle och kan nyttja erbjudanden från grossister i hela Europa. Vi delar med oss av erfarenheter från köpare och leverantörer samt rankningar av produkter, kategorier och trender. Vi är helt klart unika på internet. Under varje leverantör kan du läsa recensioner och kommentarer om köparens upplevelse från början till slut. Använd denna fördel för framgång på din marknad.
Med zentrada & TradeSafe har bedrägeri inte en chans
Många har förmodligen redan haft en eller fler sämre upplevelser med inköp. Förutom riktigt bedrägeri såsom misslyckad leverans, plagiat och falska produkter förekommer också små misstag som brist på produkter, avvikelser, förseningar eller skador som alla kostar pengar i det långa loppet. Delvis på grund av god tro eller brist på bevis. Genom vår FairTrade Policy och TradeSafe-bearbetning eliminerar vi risken för bedrägeri och felaktigheter på grossistmarknaden. zentrada och TradeSafe står upp för trygga affärer med nöjda kunder över hela Europa.
zentrada – Mer än 60 års erfarenhet inom grossisthandel
Tradition och erfarenhet är grunden för de innovativa tjänster vi erbjuder på zentrada. Grundat 1949 i Tyskland som ett förlag för tidsskrifter som "Zentralmarkt" (Centralmarknad) har zentrada idag utvecklats till ett modernt företag med en framgångsrik historia inom online-världen i Europa.
zentrada har funnits online sen 2002 och vi har sedan dess växt och öppnat kontor med många arbetslag och mötesplatser i flera europeiska länder. Idag går våra portaler genom zentrada.eu och sköter ca. 100.000 transakioner i hela Europa årligen. Vi är en etablerad spelare på grossistmarknaden online med enormt många fristående återförsäljare och grossister.

LÄR DIG MER OM ZENTRADA OCH TRADESAFE

Bekanta dig med det, gratis, obegränsat och utan förbindelse. zentrada har inget att dölja och mycket att erbjuda. Som ledare på den europeiska marknaden erbjuder vi potentiella köpare gratis medlemskap för att kunna prova och lära känna och självklart köpa - gratis. zentrada och TradeSafe finansieras genom tjänster för marknadsföring och genom bra bearbetningsavgifter som betalas av leverantörerna. Varför betala en avgift för inköp om du inte kan kontrollera dess kvalitet i förväg? Detta är rättvist och motiverar oss att tjänstgöra dig som nöjd kund. Som en "Frequent Buyer" kund får du alla tjänster och verktyg nödvändiga för att alltid göra inköp gratis. Du hittar mer information på vår informationsportal eller genom att registrera dig och prova själv.